Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΣΤΑΝΕΙΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ -ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΧΙΝΑ 1 (ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ)




Eμπνευστής & ιδρυτής του «ΚΑΣΤΑΝΕΙΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ» Σπύρος Μπερδελής.

Σπύρο, εύχομαι το φωτεινό σου παράδειγμα να γίνει οδηγός για όλους που «ασχολούνται με την Ελληνική Παράδοση» και που υποτίθεται την αναδεικνύουν !!!!





3 σχόλια:

  1. Κι εγώ το εύχομαι Πάνο με όλη μου την καρδιά, διότι νομίζω ότι πρόκειται για την πλέον αυθεντική και ανιδιοτελή προσφορά στην πόλη απ' όσες τουλάχιστον εγώ γνωρίζω (χωρίς καμμία διάθεση να μειώσω τις άλλες προσπάθειες, δεν είμαι κριτής κανενός)και ο άνθρωπος αυτός ζητάει το αυτονόητο για τους κόπους μιάς ολόκληρης ζωής, από το υστέρημά του: Στήριξη οικονομική που είναι ΚΑΘΗΚΟΝ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της όποιας Αρχής και πολύ περισσότερο ηθική. Επίσης, κάποιοι πρέπει να σταματήσουνε να παίζουνε με κάτι τόσο ιερό σαν την παράδοση και να πάψουνε να είναι ξερόλες, παρά την ημιμάθειά τους. Έχω απορήσει ειλικρινά με την προκλητική αδιαφορία ΟΛΩΝ (συλλόγων, φορέων και αρχών)απέναντι σ' αυτή την καταπληκτική προσπάθεια του κ. Μπερδελή και της οικογένειάς του. Ή μήπως πρέπει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή δεν έχουμε εμείς; Λέω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται υπέροχο και σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από κοντά. συγχαρητήρια στον κ. Μπερδελή και την οικογένειά του. Σας παραπέμπουμε και στο Λαογραφικό Μουσείο Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής όσους το επιθυμείτε.
    http://psterpnis.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σπύρος Μπερδελής είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Κατα συνέπεια το ίδιο και οι πράξεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή